Főoldal

Csapatként nyertünk

Sági Benjámin három góllal keserítette meg a szolnokiak életét

Csapatként nyertünk

Mint arról online-közvetítésünkben beszámoltunk, az AVUS ificsapata talán a vártnál nagyobb csatában, de végül öt góllal, 14-9-re legyőzte az utolsó helyen álló Szolnokot. A sikerhez valamennyi játékos hozzátette a maga részét, a csapat egyik húzóembere a három gólig jutó Sági Benjámin volt. A mindössze 16 esztendős, elsősorban rosszkéz hátsó, de kapás jobb szél és hátsó pozícióban is szereplő saját nevelésű fiatal szerint megéri keményen edzeni.

- Úgy készültünk a meccsre, hogy mindenképpen nyerni akarunk  - mondta Sági Benjamin. – Az elveszített serdülő-mérkőzés után még nagyobb elszántsággal vízilabdáztunk. A meccs elején azonban sok buta gólt kaptunk, ám a találkozó végére kijavítottuk hibáinkat. Mindannyian odatettük magunkat, küzdöttünk és csapatként nyertük meg a meccset. Emellett úgy láttam, kondicionálisan is felülmúltuk a szolnokiakat. Ami a saját játékomat illeti, nem ment rosszul, de akadtak apróbb hibák, amiket a folytatásban ki kell javítanom. Nincs megállás, noha természetesen örülünk a győzelemnek, holnaptól megyünk és dolgozunk tovább.

- Mennyire strapás három fronton – felnőtt, ifi, serdülő – helytállni?

- Bizony, nehéz, hiszen a felnőttekkel is sokat edzünk, emellett a tanulás is elég sok szabadidőt vesz el. De kitartóak vagyunk és úgy gondoljuk, hogy megéri ennyit és ilyen keményen dolgozni.

Vissza a Hírek oldalra