Főoldal

AVUS-ASI rangadó a Fedett Uszodában

Az OB I/B-s bajnokság 16. fordulójában szombaton 16.30-as kezdéssel a harmadik AVUS a második helyen álló ASI DSE (Angyalföldi Sportiskola Diáksportegyesület) csapatát fogadja.

AVUS-ASI rangadó a Fedett Uszodában

Az angyalföldieknek van a legtöbb (4) döntetlenjük a mezőnyben és egyébként is jellemzően szoros meccseket vívnak. Ősszel 12-9-re nyert az ASI az AVUS ellen - itt a kiváló lehetőség tehát a visszavágásra. Már csak azért is fontos lenne a győzelem, mert a fővárosi gárda elleni eredményeinket is visszük magunkkal a felsőházi rájátszásba.

- Nem dőlhetünk hátra, csak azért, mert már bejutottunk a rájátszásba – szögezte le Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – Egyrészt jó lenne revansot venni az őszi vereségért, másrészt a felsőházban is számítanak az ASI ellen megszerezett pontok. Rendkívül gólerős csapattal csapunk össze, van két-három vízilabdázójuk, akik ontják a gólokat. Gyors, erős együttes, amely jól alkalmazza a lefordulásokat.  Meggyőződésem, a csoport egyik, ha nem a legerősebb csapatával találkozunk. Ettől függetlenül természetesen nyerni akarunk. Úr Valéron kívül valamennyi játékosom bevethető. 

Vissza a Hírek oldalra